La Paeria de Balaguer busca habitatges buits per oferir amb lloguer social

La paera en cap, Lorena González, va valorar molt positivament haver pogut establir contacte amb la SAREB, entitat responsable de gestionar els actius transferits per les entitats bancàries o per entitats en procés de reestructuració, i conèixer el mercat que existeix a la ciutat
Habitatges de la SAREB a Balaguer ©Comarques
photo_camera Habitatges de la SAREB a Balaguer ©Comarques

La Paeria de Balaguer està duent a terme la recerca d'habitats buits de la ciutat amb l'objectiu d'adquirir-los, per poder disposar-n'hi i utilitzar-los en una oferta de lloguer social. En aquest sentit, la passada setmana es va dur a terme una reunió amb la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, SAREB, per tal de poder avaluar de quins actius disposa a la capital de la Noguera.

La paera en cap, Lorena González, va valorar molt positivament haver pogut establir contacte amb la SAREB, entitat responsable de gestionar els actius transferits per les entitats bancàries o per entitats en procés de reestructuració, i conèixer el mercat que existeix a la ciutat. La voluntat de la Paeria de Balaguer és saber quins actius hi ha a la venda, en quin estat estan i quin preu de venda tenen, per tal de valorar si se’n poden adquirir alguns i posar-los com a oferta de lloguer social. Igualment, la intenció és que aquests habitatges, que actualment estan buits, puguin esdevenir una oportunitat de trobar habitatge per a persones amb diferents necessitats socials.

Durant les pròximes setmanes se seguirà mantenint converses amb l’entitat per tal de seguir treballant amb aquest objectiu.