La Paeria de Balaguer instal·la un sistema per a la detecció de fugues d’aigua

La Paeria de Balaguer valora molt positivament aquesta actuació, i més tenint en compte el context actual de greu sequera, per tal de poder evitar qualsevol fuita d’aigua, a més de ser un benefici per a la ciutadania
Sistema de control fugues aigua ©Paeria
photo_camera Sistema de control fugues aigua ©Paeria

La Paeria de Balaguer ha iniciat la instal·lació de diversos sensors a la xarxa de subministrament d’aigua, per tal de poder detectar si hi ha fugues en algun punt de la ciutat.

Sistema de control fugues aigua 1 ©Paeria
Sistema de control fugues aigua  ©Paeria

Des de l’Àrea d’abastiment d’aigua i enllumenat públic s’estan instal·lant sensors arreu de la ciutat per a poder detectar, a través d’un programari informàtic, qualsevol fuita que pugui haver a la xarxa de subministrament d’aigua. A través de cadascun d’aquests sensors, el programa genera una icona que assenyala si hi ha algun problema, i alhora també si a través de la fuita marxa molta quantitat d’aigua.

Des de la Paeria de Balaguer es valora molt positivament aquesta actuació, i més tenint en compte el context actual de greu sequera, per tal de poder evitar qualsevol fuita d’aigua, a més de ser un benefici per a la ciutadania, ja que es podrà detectar més ràpidament qualsevol incidència a la xarxa de subministrament d’aigua.