La Paeria de Balaguer instal·la ventiladors a les Llars d'Infants per a fer front a la calor

També s'ha restablert el funcionament de l'aire condicionat al Museu de la Noguera, un dels refugis climàtics de la ciutat
Putxinel·lis interior
photo_camera L'interior de la Llar d'Infants Putxinel·lis de Balaguer. © Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer ha instal·lat sis ventiladors per a fer front a les altes temperatures de l'estiu a les dues llars d'infants de la ciutat. Arran de les diverses onades de calor que cada cop més afecten el territori, s'ha optat per afegir ventiladors i millorar les condicions climàtiques en els equipaments on es fan activitats amb infants. Aquests ventiladors quedaran fixos a les dues llars d'infants, i es valorarà comprar-ne més de cara al curs vinent en cas que sigui necessari.

Igualment, per al pròxim diumenge 23 de juliol i d'acord amb les condicions de ventilació que marca la subdelegació del govern per a la celebració de les eleccions, s'instal·laran els ventiladors i s'assegurarà el proveïment d'aigua, mesures que han de fer més suportables les altes temperatures durant la jornada electoral.

Finalment, s'ha restablert el funcionament de l'aire condicionat al Museu de la Noguera. Aquest equipament és un dels refugis climàtics de la ciutat, i per tant era necessari que tornés a estar amb condicions adequades, tant pels treballadors com per a la resta de la ciutadania.