La Paeria de Balaguer substitueix la plataforma de comunicats eBando

La ciutadania podrà consultar en la nova eina eAgora esdeveniments, informació pràctica, avisos, comunicats i qualsevol informació d’interès, així com un espai digital de finestra única amb l’administració, a través de la qual poder dur a terme moltes de les gestions habituals
Edifici de la Paeria de Balaguer ©Comarques
photo_camera Edifici de la Paeria de Balaguer ©Comarques

La Paeria de Balaguer ha evolucionat la coneguda plataforma de comunicats eBando a una nova eina anomenada eAgora, es tracta d'una plicació gratuïta més agil i funcional, que aportarà més visibilitat a les activitats.

Edifici de la Paeria de Balaguer ©Comarques
Edifici de la Paeria de Balaguer ©Comarques

La ciutadania podrà consultar en la nova eina eAgora esdeveniments, informació pràctica, avisos, comunicats i qualsevol informació d’interès de la ciutat de Balaguer. Igualment, la plataforma eAgora ofereix la possibilitat d’anar incloent mòduls amb diverses funcionalitats, que s’aniran activant a mesura que es vagin detectant les necessitats. La plataforma també compta amb la possibilitat d'incloure nous mòduls que s’aniran activant a mesura que es vagin detectant les necessitats.

La plataforma té com a voluntat esdevenir un espai digital de finestra única amb l’administració, a través de la qual poder dur a terme moltes de les gestions habituals.

Es pretén aconseguir que l’aplicatiu sigui referent d’informació útil per a la ciutadania, en especial quan es produeixen incidències o imprevistos, com talls de trànsit, avisos, talls de subministrament de llum, aigua o gas, o altres informacions que s’hagin de donar de manera preferent

La plataforma eAgora permet també vincular el canal amb les xarxes socials, fet que permet a la ciutadania interactuar-hi, i per tant que fomenta la participació. En aquest sentit, la Paeria també té previs que sigui una eina a l’abast de tothom, i que millori la comunicació de l’ens municipal amb la ciutadania.