Penelles commemora el Dia Internacional de la Dona Rural amb "Divorciades, evangèliques i vegetarianes", una obra de teatre feminista i satíric

Redacció| Foto: Consell Comarcal de la Noguera

Aquest dimarts, 11 d'octubre, Penelles commemora el Dia Internacional de la Dona Rural 2022 amb una activitat que ha organitzat des del Consell Comarcal de la Noguera. 

L'activitat programada per enguany és l'obra de teatre "Divorciades, evangèliques i vegetarianes" de la companyia Teatre Fila Zero, una obra de teatre feminista amb la qual pretenem que el públic assistent reflexioni sobre com el masclisme afecta les nostres vides: amb limitacions, discriminacions i violències.

"Divorciades, evangèliques i vegetarianes" és una comèdia feminista, repleta d'humor intel·ligent i critica àcida, a través de la qual es fa una reflexió sobre el paper de la dona en el món rural, trencant estereotips i rols de gènere.

La representació es farà a les 20.00 hores, a l'església vella de Penelles. L'esdeveniment està organitzat amb el soport del Consell Comarcal de la Noguera, Serveis Socials de la Noguera, SIAD i la Diputació de Lleida.