La pista esportiva de l'Escola Pia de Balaguer passarà a tenir un ús compartit amb la Paeria

La pista esportiva de l’Escola Pia de Balaguer passarà a tenir un ús compartit, i així es disposarà d’un espai més a la ciutat

Imatge del gimnàs de l'Escola Pia de Balaguer. © Paeria de Balaguer
photo_camera Imatge del gimnàs de l'Escola Pia de Balaguer. © Paeria de Balaguer

Arran de la dificultat de construir un nou equipament municipal i d'acord amb la necessitat urgent de disposar de més espais per a la pràctica esportiva, es va plantejar l'opció de redactar d'un conveni de col·laboració —en aquest cas amb l'Escola Pia— per poder compartir la pista del centre.

Al conveni es va establir com a contraprestació per aquest ús compartit, que la Paeria faria un seguit de millores a les instal·lacions esportives del centre educatiu, de les quals se'n beneficiaran tant l'alumnat, com els clubs i les entitats que utilitzaran aquests espais.

Entre les millores que s'han dut a terme hi ha la substitució de l'enllumenat de la pista per tecnologia LED, la renovació del paviment i el repintat de les línies de les quatre disciplines esportives que s'hi practicaran. Igualment, també s'han protegit les bigues laterals com a mesura de prevenció.

El conveni tindrà una durada de quatre anys, durant els quals el centre posa a disposició la pista de dilluns a dissabte.