Segona edició del premi Noguera de Recerca per a estudiants de batxillerat

El jurat va valorar positivament el gran talent dels estudiants que s’havien presentat, i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa va fer valdre el fet que diversos d’aquests projectes tenien relació directa amb la comarca de la Noguera
Lliurament premi Noguera de Recerca ©CCNoguera
photo_camera Lliurament premi Noguera de Recerca ©CCNoguera

El Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera va lliurar el dia 19 de març el premi Noguera de Recerca en el marc d'un acte que es va celebrar a Artesa de Segre i va aplegar més de 240 estudiants de la comarca. Es tracta d'una convocatòria dirigida als alumnes de batxillerat amb la voluntat d'orientar els alumnes als estudis superiors.

L'organització va exposar catorze dels treballs de recerca d’alumnes de segon de Batxillerat, que s’adreçaven a l’alumnat de primer curs que estan iniciant el disseny del seu propi projecte i així poder tenir orientacions i models d’exemple

Els treballs els van seleccionar els equips docents dels centres educatius, i els cinc més ben valorats pel jurat expert i extern van obtenir un premi de 150 euros concedit  pel Consell Comarcal de la Noguera.

Els estudiants han considerat la trobada molt interessant, ja que els ha servit d'orientació per poder decidir el tema i la forma dels seus treballs de recerca. 

L'acte també va incloure la xerrada de la psicòloga, Begoña Ibarrola, que va parlar als estudiants sobre la confiança en un mateix i la resiliència com a habilitats per tenir èxit personal.

El jurat va valorar positivament el gran talent dels estudiants que s’havien presentat, i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa va fer valdre el fet que diversos d’aquests projectes tenien relació directa amb la comarca de la Noguera.

La pròxima edició del Noguera Recerca se celebrarà a Balaguer i iniciarà un circuit itinerant a partir del 2026