Térmens acull un taller de descoberta artística

Foto: Ajuntament de Térmens.

La vila de Térmens va acollir, el passat dissabte 19 de febrer, un taller de descoberta artística de caràcter interdisciplinari on es va treballar poesia, cant, recitació, producció plàstica i expressió corporal.

La jornada, on van participar una vintena de mestres de la Noguera, va girar en torn la passejada poètica musical en família de la vila de Térmens. L'activitat va resseguir un itinerari format per 21 plafons distribuïts per poble amb 33 poemes de l'escriptor Ramon Besora, il·lustrats, musicats, cantats i recitats per diferents professionals i també per alumnes de l'Escola Alfred Potrony de Térmens i de l'Escola La Concepció de Barcelona.

El taller va comptar amb la presència de la Nona Umbert, dissenyadora industrial i de modes i creadora plàstica d'espais efímers; que va introduir als participants diferents tècniques de produccions plàstiques a partir dels poemes del Ramon Besora, així com dinàmiques i recursos artístics per cultivar a l'aula.

L’activitat va ser organitzada, en col·laboració amb l'Ajuntament de la vila, pel Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera dins els Pla de formació de zona.