Territori reordenarà un accés a la travessera de la C-13 a Camarasa per a millorar la seguretat viària

Redacció | Foto: Departament de Territori

El Departament de Territori iniciarà en les pròximes setmanes les obres per ordenar i millorar les condicions de seguretat viària en un dels seus accessos. En concret, les obres abastaran l'entorn de l'encreuament entre la carretera i el carrer Prat de la Riba. Aquesta intervenció culmina un conjunt d'actuacions que Territori ha dut a terme en els últims mesos per afavorir la seguretat viària a la carretera al seu pas pel nucli de Camarasa.

Els treballs consistiran en la construcció d'una nova vorera que servirà d'unió a banda i banda de la plaça existent. També es formarà un pas de vianants i una zona d'aparcament per a càrrega i descàrrega amb la corresponent senyalització horitzontal i vertical. A més, es pavimentarà la resta de voreres existents dels carrers de Prat de la Riba i carrer del Bruc, respectant l'estètica actual. Les obres tindran un termini d'un mes aproximadament i en la seva execució es minimitzaran les afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles.

En l'últim any, el Departament de Territori ha portat a terme diverses actuacions de seguretat viària en aquesta travessera; l'adequació de l'entrada a l'avinguda de Sant Isidre, la construcció d'una nova semi rotonda, la millora del ferm de tota la travessera, el pintat d'un separador de fluxos, la col·locació de radars pedagògics a les entrades de la travessera i la col·locació de noves senyals de pas de vianants d'alta reflectància. Aquestes intervencions i l'obra que s'iniciarà pròximament sumen una inversió de prop de 200.000 €.