Balaguer acollirà la 1a mostra de música local “La Murga”

Redacció | Foto: Paeria de Balaguer

Els pròxims dies 23 i 24 de setembre la ciutat de Balaguer acollirà la 1a mostra local de música en diferents espais i amb una proposta d’activitats paral·leles.

27 grups de música de Balaguer o amb la majoria de components de la ciutat, participaran durant dos dies en aquest mostra que pretén donar empenta i promocionar la cultura musical així com ser un punt de trobada d’artistes, promotors i amants de la música.

Aquesta iniciativa que va sorgir amb la voluntat que els grups locals i els nous artistes emergents de Balaguer disposessin d’un cap de setmana marcat al calendari on poder iniciar-se en el món de la música en directe, ha estat molt ben rebuda pel sector tal com reflecteix la quantitat de grups confirmats, així com la varietat musical d’aquests.

Els dos espais escollits per la comissió de la “La Murga” per aquesta primera edició són el pati de l’Escola Municipal de Música i la plaça del Morter.

El divendres 23 a les 6 de la tarda es donarà el tret de sortida amb l’actuació del grup “Jazz Mates” que seran part de l’acte d’inauguració, una inauguració que comptarà també amb una xerrada a càrrec de la “Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran” a l’Escola de Música.

Aquesta primera mostra local de música també comptarà amb altres activitats destacades com són una fira del disc i del col·leccionisme, espai de micro obert, foodtrucks, vermut popular i altres xerrades enfocades al sector, i tindran una durada fins al dissabte 24 a la matinada.

Tots els concerts i activitats són gratuïtes i se’n podrà consultar la programació al web lamurga.balaguer.cat.