La zona de l’escola Mont-roig de Balaguer tindrà un nou parc infantil

La Paeria de Balaguer renovarà i reubicarà els jocs infantils propers al centre per tal de dotar de més espai per les entrades i sortides escolars

Parc del costat de l'escola Mont-roig de Balaguer ©AjuntamentdeBalaguer
photo_camera Parc del costat de l'escola Mont-roig de Balaguer ©AjuntamentdeBalaguer

L’escola Mont-roig de Balaguer disposarà d’un nou parc infantil en un emplaçament diferent de l’actual, fruit d’un acord entre la Paeria de Balaguer, l’equip directiu del centre i l’Associació de Famílies. L’actual emplaçament es reubicarà per poder donar més espai a l’alumnat en les entrades i sortides.

Després de la reforma, la pista multiesportiva i la zona del parc infantil quedaran situats al lateral del centre.

El nou parc comptarà amb jocs adaptats de nivell 2 i 3 que seran accessibles i adaptats amb l’entorn i amb la voluntat de generar interacció entre els infants. La reforma es durà a terme sota criteris d’inclusivitat i igualtat perquè els infants puguin desenvolupar-se en total llibertat.

L’espai disposarà de paviments de cautxú i, al mateix temps, es planteja un sistema vegetal que protegeixi els jocs de la zona de trànsit rodat del costat. Des de l’àrea d’Urbanisme de la Paeria preveuen que la licitació de l’execució es resolgui a finals d’any.