Campanya de promoció turística del Jussà adreçada als pallaresos

Text: Redacció / Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha llençat la campanya audiovisual 'Impulsa el Pallars!', adreçada als propis pallaresos per tal que puguin de l’oferta turística que els ofereix el Jussà aprofitant el confinament comarcal.

La iniciativa va néixer a la darrera trobada de la Taula de Turisme del Pallars Jussà celebrada al desembre, formada per empreses del sector i el Consell Comarcal, on es va apostar d’una banda per  reforçar el missatge dels valors turístics lligats a la qualitat, l’autenticitat i la sostenibilitat que transmet el Pallars Jussà i d’una altra, donada la situació actual de restriccions en la mobilitat, per potenciar encara més el turisme de proximitat.

Allotjaments, restaurants i activitats necessiten més que mai la implicació dels pallaresos per a poder continuar oferint experiències autèntiques i de qualitat, que ajuden a gaudir amb tots els sentits de la natura, els paisatges i els productes de casa. Es tracta d’una aposta per tornar a valorar el que tenim a prop, revisitar els paisatges i participar en les activitats que estan a l’abast.

L’audiovisual, obra d'un productor local, s’ha difós a les xarxes socials i inclou imatges d’algunes de les experiències turístiques que es poden realitzar al territori durant tot l’any, i algunes específiques d’hivern com poden ser les activitats de neu.