El Concurs de Gossos d’Atura ha tornat a Prats de la Coma, Llavorsí, després de dos anys sense celebrar-se

Redacció | Foto: Diputació de Lleida

Llavorsí va tornar a gaudir ahir, diumenge 21 d'agost, del seu tradicional Concurs de Gossos d’Atura del Pallars, una activitat que es va veure ajornada els dos darrers anys a conseqüència de la pandèmia per la Covid.

L’acte va comptar amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach; el diputat Josep Ramon Fondevilla; l’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal; Antoni Flores, diputat al Parlament de Catalunya; Miquel Caminal, senador; i alcaldes de municipis veïns.

Al concurs, dividit en dues proves, van entrar en competició pastors amb els millors gossos d’atura provinents de França, País Basc, País Valencià, Balears i Catalunya.

Després de gairebé quatre hores de competició, el guanyador final va ser el pastor balear Miquel Adrover amb el gos Checo.

Així mateix, durant tot el cap de setmana, Llavorsí va ser l’epicentre de la celebració de la dotzena edició de la Fira de l’Ovella, amb mercat de productes d’artesania i agroalimentaris i degustacions.