El Consell Comarcal del Pallars Jussà rep un reconeixement per la seva transformació digital

Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha obtingut per segon any consecutiu la segona posició en la categoria de consells de la VII edició dels “Reconeixements Administració Oberta” que atorga l’AOC.

Aquest guardó premia els ajuntaments i consells comarcals capdavanters en transformació digital. El guardó el va recollir un dels tècnics informàtics del Consell Comarcal del Pallars Jussà en un acte celebrat a Llinars del Vallès.

L’AOC sotmet als ens locals catalanes a una avaluació del grau de maduresa de transformació digital. Aquesta és una iniciativa única i innovadora, tant a escala estatal com internacional on s’analitzen els principals indicadors dels governs digitals i oberts a partir de dades objectivables. Aquesta és una iniciativa del Gabinet Tècnic i el Laboratori d’Innovació de l’AOC.

Des del Consell Comarcal s’ha valorat molt positivament aquest premi que demostra que també les petites administracions poden estar al dia pel que fa a la transformació digital. Segons ha indicat al president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, "és responsabilitat nostra facilitar al màxim l’accés dels usuaris a les administracions públiques, i sobretot cal posar molta cura en tot allò que permet millorar els índexs de transparència d’aquests organismes".