El Geoparc Orígens lliura a Soona Films el primer premi per al vídeo “Un viatge en el temps”

Foto: Geoparc Orígens.

El Geoparc Orígens ha lliurat el primer premi del Festival de Cinema de la Xarxa mundial de Geoparcs a Soona Films, productora del vídeo promocional del Geoparc.

En aquest acte, inclòs dins la VI Setmana dels Geoparcs Europeus, s’han visualitzat altres vídeos produïts també per Soona films i que s’usen com a eines de promoció del Geoparc Orígens. En total, es tracta de 4 càpsules temàtiques sobre la geologia en sentit general, el món dels dinosaures, les festes i tradicions, i les activitats que es poden fer al Geoparc.

Finalment, s’ha visualitzat el vídeo de l’entrega de premis amb el vídeo guanyador “Un viatge en el temps”, que és una mostra de la riquesa patrimonial del Geoparc. El premi, valorat amb 3.000 euros, dona reconeixement a la feina feta en l’elaboració d’aquest vídeo que ha resultat guanyador entre més de 70 vídeos participants de geoparcs de tot el món. El vídeo es pot trobar tant a la pàgina web del Geoparc com al canal de Youtube del Geoparc Orígens.

“Un viatge en el temps” va ser gravat entre el 2018 i 2019 i va comptar amb el finançament de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA).