El Pallars Jussà celebrarà les primeres Jornades per a la Transformació Digital

Redacció | Foto: expomon.es

Els propers 29 de novembre i 1 de desembre se celebren al Pallars Jussà les primeres Jornades per a la Transformació Digital destinades a donar a conèixer entre les empreses el nou concepte de digitalització.

Les jornades, emmarcades dins del programa Treball a les 7 Comarques i finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya, tindran lloc a l’Epcientre, centre de visitants del Geoparc de Tremp al Pallars Jussà, i tenen com a objectiu difondre entre el teixit empresarial les tecnologies 4.0, les seves potencialitats i aplicacions en l’àmbit rural i en les activitats econòmiques presents al Pallars Jussà.

Altrament, aquestes han de sevir com a eina tractora per a facilitar la reflexió i acostament a aquest canvi, ajudant a trencar mites i barreres sobre la digitalització.

Les jornades es presenten distribuïdes en dos dies. La primera sessió més enllà de la presentació institucional a càrrec del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Mullol, es podrà escoltar a Eduard Cristobal, Degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (UdL), encarregat de la ponència sobre Digitalització, màrqueting 4.0?, aplicacions, potencialitats i tendències.

Per la seva banda, Oriol Murgó, un jove Trempolí, dedicat entre altres coses al desenvolupament web, presentarà una xerrada anomenada No tens presència a internet? A què esperes? Generem noves oportunitats de negoci! 

En segona sessió, el dijous dia 1 de desembre, tindran lloc dues ponències més, la primera conduïda per Igone Castillo, especialista en màrqueting al detall, incidirà en el disseny i formació per a comerciants, titulada Què és i que no és la transformació digital al teu comerç?, aquesta sessió va destinada específicament al sector serveis i pot resultar molt útil al sector de la venda al detall. La darrera ponència de la jornada anirà a càrrec d’Eisharc Jaquet, Enginyer Industrial i CEO d'Arantec amb el títol Digitalització Rural, com afecta el sector agrari?, i l'agroalimentari?

Amb aquesta oferta es pretén cobrir tots els sectors econòmics i donar el tret de sortida a la digitalització empresarial com a deure inexorable per a tots aquells negocis que vulguin millorar la seva competitivitat.

Per assistir a les jornades és necessari formalitzar la inscripció mitjançant el següent formulari en línia.