Els alumnes de l'Escola Valldeflors de Tremp van ser espectadors del Mundial de Para Esquí Alpí

Redacció | Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha donat suport a aquesta iniciativa que es va oferir a diferents centres de la comarca, finançant el transport de l’alumnat de l’escola Valldeflors de Tremp que ha pogut gaudir d’un espectacle atractiu i alhora inclusiu.

Els nens i les nenes de Tremp van animar els participants en les diferents proves on els i les esportistes han demostrat les seves habilitats superant qualsevol limitació.

El Consell hi ha col·laborat amb el Consell Esportiu del Pallars Jussà que s’ha encarregat de la coordinació. Aquesta acció s’inclou en la línia de col·laboració que cada any s’estableix per al desenvolupament del programaEsport Blanc” que permet apropar l’esport de la neu els cursos 3r i 4t dels centres escolars de la comarca.

L’alumnat també va tenir l'oportunitat de participar en diferents activitats lúdiques a l’estació d’Espot practicant modalitats com la travessa en raquetes de neu.

L’estació d’Espot ha acollit les proves del Mundial de Para Esquí Alpí, o esquí adaptat, des del 20 de gener on han participat 87 esquiadors i esquiadores de 26 països diferents que van competir en disciplines tan diverses com eslàlom, eslàlom gegant, alpí combinat, supergegant, descens i eslàlom paral·lel.