1a edició de la Trobada de la Xarxa d’Emprenedores Pallareses

El dimecres 31 d’agost, l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarca del Pallars Jussà (CEI Pallars Jussà) amb el suport de Pallarsactiu i altres entitats col·laboradores durà a terme la 1a edició de la Trobada Pallaresa, reinventant la jornada amb la participació de professionals de la xarxa.

La data límit d’inscripció és el dilluns 29 d’agost, a través del següent enllaç: https://eu.jotform.com/build/210672231689357. No es requereix formar part de la Xarxa per assistir-hi.

S’organitzaran diverses activitats independents on no és necessari participar de tota la jornada. Es visitarà el taller de joieria Blanca Torà a Salàs de Pallars (gratuïta), a les 17:00 h, seguida d'una sessió de Ioga meditació amb Celia Cunya, Piolet de Salàs (9 €). A les 19:00 h es dura a terme una sortida SUP LAKE (Stand Up Lake) amb Gina Calvet, Piolet de Salàs (14 €) i, finalment, a les 20:30 h, hi haurà un sopar al Piolet de Salàs de l’Anna Bertran (15 €)

Aquest aplec de networking empresarial acompanyat de diverses activitats resultarà enriquidor i participatiu per la comunitat.

Per altra banda, es reivindica el paper fonamental de la Xarxa d’Emprenedores Pallareses (LA XEP). Per formar part d’aquesta es fa a través del formulari: https://eu.jotform.com/form/221383958050356

La XEP pretén donar impuls professional i visibilitat, compartir coneixements, reivindicar els valors de l’empresa femenina, treballar plegades, promocionar el territori, generar noves oportunitats entre les membres i connectar amb altres grups empresarials.

En el marc del Grup de treball Dona i Empresa GTDE de la Direcció General d’Innovació i Emprenedoria del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat, del qual formen part el CEI Pallars Jussà i Emprèn CAT Pallars, es volen impulsar aquestes aliances.

Des de Pallarsactiu s’impulsa la campanya d’Emprenedoria Femenina per tal de donar visibilitat a les dones empresàries de les nostres comarques, Pallars Jussà i Sobirà. Mensualment, es llancen les publicacions d’aquelles emprenedores que omplen el formulari, https://www.pallarsactiu.cat/publicacio-empreses, amb la descripció del seu negoci amb l’objectiu de fer difusió.