Gran èxit de la jornada de la Xarxa d’Emprenedores Pallareses (LA XEP) ahir a Cal Jou de Conques

Redacció | Foto: Pallarsactiu

25 emprenedores/empresàries del Pallars es van donar cita ahir al Restaurant Cal Jou de Conques en una jornada de treball i networking per enfortir els llaços de la xarxa, crear sinergies empresarials i consolidar una comunitat empresarial femenina que va creixent i afermant-se al territori.

Conduïda per la Laia Arcones, experta en lideratge i visibilitat femenina, la intensa jornada de matí i tarda va desplegar tota una sèrie de dinàmiques participatives per ajudar a crear comunitat, compartir coneixements, enfortir la marca personal i potenciar l’empresa en femení.

L’objectiu de la XEP és crear espais de trobada per donar impuls professional i suport mutu a l’empresariat femení, potenciant els valors de la dona empresària i connectar amb altres grups empresarials. En aquest sentit, la jornada va comptar amb la participació de representants d’una altra xarxa que s’està impulsant a la Noguera “Les Donasses”.

LA XEP està impulsada pel Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Jussà en col·laboració amb Pallarsactiu i l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran.

Totes les emprenedores que en vulguin formar part, només cal que omplin el formulari annex: https://eu.jotform.com/form/221383958050356