La Pobla de Segur engega el procés d’elaboració del seu Pla de dinamització socioeconòmica

Cartell: Ajuntament de la Pobla de Segur.

El dimecres 6 d’abril a les 7 de la tarda, a la Pobla de Segur es donarà a conèixer l’inici del procés de redacció del Pla de dinamització socioeconòmica del municipi amb una presentació pública i un taller participatiu d’escenaris de futur. L’acte es farà al Molí de l’Oli.

La finalitat de dotar el municipi amb un Pla de dinamització socioeconòmica és la de poder comptar amb un full de ruta per als pròxims anys consensuat amb els veïns i veïnes, que parteixi de les necessitats dels diferents segments de població (ciutadania, teixit empresarial, entitats, col·lectius, etc.) i permeti avançar cap a un desenvolupament local ordenat i sostenible del territori en l'àmbit social, econòmic i ambiental.

El procés d’elaboració del Pla de dinamització preveu la participació de les persones que viuen i treballen al municipi a través de diferents tallers participatius i entrevistes, per tal de poder escoltar i recollir les seves opinions sobre com creuen que és la millor manera d’encarar el futur i incorporar-ho en el Pla de dinamització socioeconòmica.

Per començar aquest procés de participació i reflexió compartida, el mateix dimecres es presentarà la finalitat i el procés del Pla de dinamització socioeconòmica i es durà a terme un taller participatiu en el qual es projectarà el futur desitjat pel municipi.

Caldrà inscripció prèvia i aquesta es podrà fer a través dels telèfons 696 10 35 59 i 669 45 45 61, el correu electrònic [email protected], bé el formulari d’inscripció o bé directament a l’Ajuntament de la Pobla de Segur.

El procés d’elaboració d’aquest Pla de dinamització socioeconòmica és una iniciativa de l’Ajuntament de la Pobla de Segur i tindrà lloc durant el primer semestre de 2022. La coordinació del procés i la redacció del Pla és a càrrec de la cooperativa Raiels.