Músics del Pallars reten homenatge a Joan Degollada

Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur.

Solistes i grups musicals de diferents indrets del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà es van reunir la tarda del diumenge 15 de maig al nou local municipal de la Serradora de la Pobla de Segur.

La trobada va organitzar-se per retre un sentit i merescut homenatge a Joan Degollada, pianista i dinamitzador musical del nostre poble i les comarques del Pallars.

Segons van destacar els assistents, el Joan, traspassat fa uns mesos, era una persona molt estimada per tota la població de la zona, ja fos pels seus dots musicals com pel seu mestratge, a més de la seva manera de ser.

Els grups musicals participants en l'homenatge van ser: Pallars Swing Orchestra, Tranquil Boy’s, La Banda del Peirot, Coral Verge de Ribera, Grup 3 i Antics membres de la Coral Verge de Ribera. Entre els solistes: Marta Mesalles, Joana Font, Víctor Surribas, Roser Gabriel i Babu.

Totes les actuacions de l’acte, que va comptar amb nombrós públic de la Pobla i d’altres indrets pallaresos, van aconseguir forts aplaudiments i van posar un sentit to emotiu a l’esdeveniment.