Prop d’una trentena de joves participen en el camp de treball de la Pobla

Redacció | Foto: Camp de Treball Local de la Pobla de Segur

Fins a 26 joves de la Pobla de Segur han participat aquest mes de juliol al camp de treball local, organitzat per l’Ajuntament de la Pobla de Segur. La novetat d’aquest any, especialment celebrada, ha sigut el retorn a la Residència Nostra Senyora de Ribera. Aquest era un servei que s’oferia habitualment al camp de treball local, però l’esclat de la pandèmia de la COVID-19 va fer impossible que els i les joves poguessin entrar al centre. La regidora de Joventut de la Pobla de Segur, Sílvia Servent, ha destacat que dos estius després es pogués reprendre aquest servei: “Sabem que tant la direcció de la Residència com els nostres padrins i padrines estan molt contents que els i les joves de la Pobla els hagin fet una mica de companyia durant aquest mes de juliol”.

Els altres serveis oferts als joves per al camp de treball local han estat donar suport a l’escola bressol de la Pobla, obrir cada dia el Jardí dels Llibres i col·laborar amb la brigada municipal. Un any més, la col·laboració amb l’Ajuntament de la Torre de Capdella ha permès que joves de la Vall Fosca també participessin en el camp de treball donant un cop de mà a la llar d’infants d’aquest municipi.

Aquesta vintena de joves participants han rebut, com a recompensa, un val de 30 euros que podran gastar en qualsevol comerç de la Pobla.