Segona edició de l’exposició benèfica d’objectes i quadres del llegat Farreres a la Pobla de Segur

Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur

L’Ajuntament de la Pobla de Segur, juntament amb el voluntariat de cultura de la població, organitzen la segona edició de l’exposició benèfica de quadres i objectes de l’herència del senyor Anton Farreres, fill de la Pobla.

Es tracta de més de 1.500 quadres, màscares i objectes de tipus molt divers, la majoria adquirits en cases de subhastes, que el consistori va rebre, l’any 2017, en acceptar la cessió de l’hereu universal d’Anton Farreres.

Els visitants poden emportar-se qualsevol peça a canvi d’un donatiu mínim indicat i que representa aproximadament el 50 % del valor al mercat actual. Tots els guanys aniran destinats de forma íntegra i a parts iguals a associacions benèfiques relacionades amb problemes sanitaris que afecten persones filles o descendents de la Pobla de Segur: Associació KAT6A, Petits Superherois i l’Associació Local de l’AECC Catalunya contra el càncer. En l’anterior edició es van recaptar 11.403 euros que es van entregar a les mateixes tres entitats.

L’exposició es podrà visitar al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur del 3 al 7, del 10 al 12, del 17 al 19 i el 22 i 23 de desembre. Durant el mes de gener, es podrà visitar del 2 al 5. Cada dia d'obertura serà en horari de 18 a 20 h.