Tremp es rendeix al Mag Stigman, amb el seu espectacle de màgia visual ‘Fabulós’

Text: Redacció / Foto: Mag Stigman

El reconegut Mag Stigman va fer vibrar dimarts passat als nens i nenes amb el seu espectacle de màgia visual Fabulós. Amb totes les mesures de seguretat, aquest mag barceloní va actuar al pati de l’escola Valldeflors de la capital del Jussà, en el marc del cicle ‘Cucaestiu’, amb el qual l’Ajuntament de la capital del Pallars Jussà amenitza les tardes d’estiu amb activitats gratuïtes al carrer per a nens i nenes.

Al seu espectacle Fabulós, el Mag Stigman va representar números de màgia visual acompanyats de música i coreografies. El mag mostra el seu univers particular a través de la imaginació i la música en un ‘show’ d’il·lusionisme adreçat a tots els públics.

Durant la representació, el mag es va adaptar a les recomanacions sanitàries i de seguretat derivades de la Covid-19 i va evitar que els més petits accedissin a l’escenari, va mantenir l’esperit participatiu del públic, però des dels seus seients i mantenint la distància de seguretat.

Petita gira d’estiu a l’aire lliure

Una vegada s’ha reprès de forma progressiva l’activitat cultural, Stigman ha actuat aquest mes de juliol a diversos indrets de Catalunya en el marc de festes majors o espectacles d’estiu.

Sobre el Mag Stigman

Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.