Una trentena de voluntaris dinamitzen el Gran Recapte al Pallars Jussà

Foto: Ajuntament de Tremp

Una trentena de voluntaris de les entitats socials APROP, Reintegra, i alumnes i professors/es de l’institut de Tremp participen un any més en la tradicional campanya del Gran Recapte de tardor del Pallars Jussà.

Aquest cop, els voluntaris desplaçats als diferents supermercats, han canviat la tasca de recollir directament el material per la d’informar els clients sobre com poden contribuir a la recollida mitjançant aportacions econòmiques directament al mateix establiment o bé fent un ingrés al compte del gran recapte.

La primera jornada de voluntariat va començar amb la concentració de les persones voluntàries a la seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà on el president, Josep M. Mullol, els va agrair la implicació i l’esperit social. Segons Mullol, el gran nombre de voluntaris que participen en la campanya "posa de manifest que som una comarca solidària com ho demostrem també les xifres de material recollit en les darreres edicions".

També cal destacar la participació desinteressada dels establiments comercials que recapten els diners que es dipositaran a la bossa comuna del banc d’aliments i que després s’usaran per a la compra dels productes de primera necessitat. A Tremp, a més dels 5 supermercats que habitualment participen en la campanya, també si han sumat aquest cop les agrupacions del petit comerç.

A partir del Gran Recapte s’abasteix entre altres el banc d’aliments de Tremp i la Pobla que actualment assisteixen a més de 90 famílies de la comarca.