Víctor González continua el cicle 'Vesprades. Música als ateneus' a La Pobla de Segur

El cicle “Vesprades. Música als ateneus” coorganitzat per la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, ha posat en marxa la seva segona edició, que es desenvoluparà al llarg de l’any 2022.

Pel que fa al cartell d’artistes que hi participen, la programació compta amb les actuacions d’Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González.

Aquest cap de setmana és el torn de Víctor González, el dissabte 4 de juny a les 8 del vespre, al Comú de Particulars de La Pobla de Segur, ubicat a la plaça de l'Arbre.

El seu projecte va néixer el 2020, en ple confinament. Ja feia uns anys que tocava, cantava i componia i va decidir fer-ho públic mitjançant el projecte “Vigo Marshall”. Aquesta va ser una primera aposta, la qual estava carregada d’il·lusió, de força, però també de fissures quant a formació musical, professionalitat, una banda sòlida i més factors que dificultaven presentar una proposta atractiva. En aquests moments la proposta ha evolucionat a Víctor González.

D’aquesta manera va agafar el volant del projecte i en aquests moments s’està formant en cant, guitarra acústica i elèctrica i composició, per tal de trobar el camí per fer música de gran qualitat.

L’estil del projecte és clarament pop-rock i la proposta de directe pot ser acústica, a guitarra i veu, o elèctrica, en aquest altre amb banda, dues guitarres, baix, bateria i teclats. La temàtica de les seves cançons és purament autobiogràfica i busca expressar situacions de vida per les que tothom passa de la forma més plana possible.