Arriba el ‘Gastrosarau’ Tasta & Lletres a Vilanova de Bellpuig

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, juntament amb Red Peppers, proposen un maridatge de lectura i gastronomia de KM0 per donar a  conèixer la localitat del Pla d’Urgell.

L’esdeveniment, dirigit a famílies i grups d’amics i apte per a totes les  edats, es durà a terme el diumenge 5 de juny a partir de 2/4 de 7 de la tarda a la Vila Closa de Vilanova de Bellpuig. Comptarà amb la presència de 9 productors del territori, 4 escriptors lleidatans i l’actuació de música en directe.

Amb l’objectiu de promoure la  localitat del Pla d’Urgell, fomentar el vincle de pertinença al territori i donar a conèixer diferents productors de la zona i artistes de la comarca de Lleida, neix el Gastrosarau Tasta & Lletres. Els productors de la comarca de Lleida seran els encarregats de proposar diferents  tapes o platets i els diferents escriptors maridaran aquestes tapetes amb  fragments de les seves obres. Un maridatge singular i 100% de proximitat.

L’entrada  tindrà  un  cost  de  2 euros  i  amb  el  preu  inclourà  un  got  reutilitzable  i  retornable en cas que es retorni el got, o una copa de vidre també retornable.