Arriba ‘La Causa’, un concurs solidari que pretén donar visibilitat als músics del Pla d'Urgell

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

Arriba la 2a edició de la Causa, concurs musical solidari del Pla d'Urgell. L'edició d'enguany compta amb la participació de quasi quaranta músics del Pla d'Urgell de formacions, estils i trajectòries diferents que es canviaran de banda per un únic i exclusiu concert, ‘La Causa’. D'entre els músics participants, n'hi ha que formen part de Bredda, Fa1na, Noisedrome, Blindpoint, I-nuits, Atzavara i De Noche, entre d'altres. D'aquesta manera, han resultat 6 bandes, cadascuna representada per un color: verd, groc, blau, vermell, lila i taronja. Cada color està liderat per dos colíders, els quals han acabat de formar la seva banda amb altres músics del territori per competir a la Causa 2022.

El divendres 23 de desembre a partir de les 23.00 h a la sala Teatre de l’Amistat a Mollerussa, cada equip interpretarà un repertori de 20 minuts amb cançons versionades de tota mena d'estils musicals, tenint una durada total d'unes 3 hores. El públic assistent votar a la seva banda preferida a través dels tiquets de les consumicions. Part dels diners recaptats amb les entrades i les consumicions es destinaran a la causa solidària escollida per aquesta edició: associació Afanoc Lleida de nens amb càncer.

La banda guanyadora rebrà el premi: “Ciutat de Mollerussa” amb una dotació total de 1.200 € que es repartirà entre els membres del grup guanyador.

El cost de l'entrada serà de 10 € per persona, la qual inclourà dues consumicions.

L'esdeveniment està organitzat per Pla Sonor i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Mollerussa, amb la col·laboració de ‘El Traster’.