Autotrac de Mollerussa obre amb 380 vehicles i 95 peces de maquinària

La inauguració ha anat a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, aquest divendres

IMG_7770
photo_camera Un dels espais d'exposició de la fira Autotrac ©JordiBonilla

La 34a edició de la fira Autotrac de Mollerussa, dedicada a la maquinària agrícola i industrial i automòbils d’ocasió, ha obert portes aquest divendres 19 d’abril a la tarda amb 24 expositors els quals mostren 380 vehicles, dels quals 43 són híbrids o elèctrics, i 95 peces de maquinària de segona mà. Juntament amb el Saló de l'Automòbil i Autotardor, és un dels certamens d'ocasió de Fira de Mollerussa.

IMG_7791
Les autoritats durant la visita al recinte d'Autotrac ©JordiBonilla

La inauguració ha anat a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, que ha posat en valor les fires del territori, ja que “en totes elles s'hi produeixen intercanvis econòmics i sobretot socials”. Talarn també ha assenyalat Autotrac com la fira de vehicle d'ocasió més important de la demarcació de Lleida.

Els 24 expositors es reparteixen en 19 expositors d'automòbil, 4 de maquinària i 1 de serveis

L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha remarcat que l'objectiu del patronat és “repetir els números de l'any anterior i arribar als 10 milions d'euros anuals amb Autotardor”.

El saló estarà obert fins diumenge en un horari de les 10 del matí a les 8 de la tarda amb vehicles dins d'una gamma de preus dels 4.000 als 98.000 €.S’ha de destacar el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la fira.

En la passada edició, Autotrac va generar 1,9 milions d'euros de volum de negoci per la venda d'un centenar de vehicles. Cal recordar que aquesta fira va néixer l’any 1989 com a escissió del sector d’ocasió de la Fira de Sant Josep, fins llavors inclòs al certamen agrari.