Big Ben tornarà a obrir portes el 5 d'octubre

Les entrades per la reobertura de la discoteca de Golmés es posaran a la venda aquest divendres a partir de les 20 hores, amb un pack de 156 euros per les primeres quatre jornades
La sala gran de Big Ben a punt per la seva reforma ©JordiBonilla
photo_camera La sala gran de Big Ben a punt per la seva reforma ©JordiBonilla

L'esperada reobertura de la discoteca Big Ben de Golmés ja té data fixada. El pròxim 5 d'octubre el complex d'oci reobrirà les portes en una nova etapa sota la gestió del Grup Búnker, que va efectuar la compra de l'espai el passat mes de novembre per prop més d’un milió d’euros.

Les entrades es podran comprar a partir d'aquest divendres 23 a les 20 hores a la web de Ticketmaster. La portaveu del Grup Búnker, Romina Andrioli, ha explicat que es posarà a la venda un únic abonament per les sessions del 5 d'octubre, 9 de novembre i 5 i 7 de desembre, per 156 euros (39 euros cada dia) i amb dues consumicions per sessió. L'abonament serà transferible i no nominal, amb un accès per cada jornada.

Pel que fa a la programació, Andrioli no ha volgut donar detalls dels artistes que actuaran en la primera nit de la nova discoteca, malgrat que ha assegurat que la voluntat és programar grans noms del pop espanyol i també internacional a partir del 2025. La portaveu de Búnker ha admès que l'acord firmat amb Ticketmaster els facilitarà la contractació a través de les oficines de management dels artistes.

Es continua treballant en les obres a l'interior de la discoteca per millorar l'eficiència energètica

Un dels operaris treballant a una de les sales de Big Ben ©JordiBonilla
Un dels operaris treballant a una de les sales de Big Ben ©JordiBonilla

La distribució musical de les sales serà 90 i 2000 a la sala gran (Plató), música dels 80 a la sala Planetari, techno i house a l'antic pub, i pop espanyol a la sala Univers. L'entrada serà per a majors de 18 anys per tal d'enfocar la programació a un públic adult.

La data d'obertura de les carpes continua prevista per al maig, mentre que el restaurant endarrerirà la seva inauguració més tard del que s'havia anunciat en un principi.