La casa afectada de Torregrossa s'acaba d'esfondrar del tot

L'immoble havia patit l'enfonsament de la façana aquest dimecres i durant la matinada s'ha acabat d'enfonsar del tot, tanmateix, no hi ha hagut cap afectació humana
La casa de Torregrossa després d'haver-se ensorrat al complet ©JordiBonilla
photo_camera La casa de Torregrossa després d'haver-se ensorrat al complet ©JordiBonilla

Després del sinistre a la façana del bloc, la casa del carrer Lleida de Torregrossa afectada aquest dimecres s'ha acabat d'esfondrar durant la matinada del dijous. Tanmateix, no hi ha hagut afectacions humanes, ja que la zona estava acordonada i els dos immobles adjacents havien sigut desallotjats prèviament.

L'alcaldessa de Torregrossa, Maribel Zamora, va explicar que els propietaris de l'immoble que vivien a la primera planta, van abandonar l'habitatge en sentir sorolls en l'estructura i els empleats de l'establiment Plusfresc que hi havia a la planta baixa es trobaven en el descans per dinar i no hi havia ningú dins del supermercat.

Els tècnics revisaran un segon immoble del mateix edifici que encara està en peu per si és habitable i els propietaris poden recollir-ne les pertinences

Al mateix temps, els tècnics elèctrics han fet un bypass al cablejat per evitar tallar-ne el subministrament. Una empresa d'enderrocs treballa per sanejar la zona i evitar més despreniments.