Bredda aconsegueix 6.000 euros a Verkami per gravar el seu primer disc

Text: Laia Pedrós / Foto: Bredda

Bredda, una banda de música formada per 9 joves de diferents municipis de Lleida, ha aconseguit els 6.000 euros necessaris per gravar el seu primer disc, Resiliència. Ho ha fet amb una   campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami, on fins a la data ha aconseguit recaptar 6.545 euros de 119 mecenes, que han fet donacions d'entre 5 i 800 euros. Tot i això, el projecte continua obert perquè tenia un termini de 40 dies i l'han aconseguit amb la meitat dels dies, de manera que els interessats encara poden fer les seves donacions.

Bredda treballa perquè el disc pugui veure la llum a la tardor d’aquest 2021. El grup va néixer el 2018 de la mà de tres joves i des de llavors s’ha anat consolidant. Ofereix versions de rock, reggae i rap poc populars les quals mostren l’essència dels diferents integrants del grup. Fins a la data han publicat quatre temes: CaminantScribPetits detalls i Urquinaona.

Val a dir que la pandèmia de la Covid els ha colpejat durament ja que van passar de fer gairebé 40 concerts el 2019 a quedar tot parat l’any passat.