Cal Duch es converteix en el centre logístic de la creativitat artística de Mollerussa

L’equipament ha de funcionar com un punt de trobada artístic vinculat a iniciatives juvenils i emmarcat en un concepte de creativitat i de col·laboració entre entitats
Presentació de la imatge corporatica de Cal Duch Mollerussa ©JosepAPérez
photo_camera Presentació de la imatge corporatica de Cal Duch Mollerussa ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Mollerussa dona un nou impuls a la creativitat cultural i artística donant forma a un nou projecte en l’espai Cal Duch. L’objectiu és recuperar l’equipament com a centre logístic de la creativitat artística de la ciutat, disposant espais per a entitats o associacions del sector cultural.

La primera de les entitats que s’instal·larà a Cal Duch com a resident de l’espai serà el col·lectiu ArtPla; l’associació d’artistes visuals i altres disciplines de la capital del Pla d’Urgell.

La previsió del consistori mollerussenc és que enguany també es puguin incorporar en l’espai bucs d’assaig pels diferents grups musicals vinculats a l’entitat Pla Sonor

Presentació de la imatge corporatica de Cal Duch Mollerussa ©JosepAPérez 1
Presentació de la imatge corporatica de Cal Duch Mollerussa ©JosepAPérez 1

Aquest dimarts s’ha presentat la imatge corporativa que acompanyarà els nous usos de Cal Duch, un projecte que han realitzat un grup d’alumnes del Cicle Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega en el marc d’un projecte pilot per afavorir un entorn real de pràctiques per a clients reals, segons ha explicat el professor del centre, Xavier Brufau.

L'alumna del centre educatiu targarí, Xulia Nieto ha explicat com s'ha desplegat el procés creatiu del projecte que se centra en el disseny del símbol, el qual simula un punt de trobada amb les inicials C i D del nom de l’equipament. L’encàrrec també inclou l’adaptació d’aquest símbol a la senyalització dels espais interiors.  

L'alumna de l'escola Ondara, Xulia Nieto explica el projecte ©JosepAPérez
L'alumna de l'escola Ondara, Xulia Nieto explica el projecte ©JosepAPérez

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha explicat que l’equipament ha de funcionar com un punt de trobada artístic vinculat a iniciatives juvenils, i emmarcat en un concepte de creativitat i de col·laboració entre entitats

Cal Duch vol ser un espai de creació que tingui vida

La regidora de Joventut, Raquel Pueyo ha destacat que a mesura que es vagi incorporant les diferents entitats s’aniran adaptant els espais per donar sortida a un projecte “que no només és fruit d’una voluntat política sinó que neix d’una voluntat real de la ciutadania”.