El Carrilet del Palau d'Anglesola es consolida com el festival d'aprenentatges lleidatà

Més de 1.200 assistents van rebre una polsera acreditativa i un bitllet de tren que segellaven durant la jornada
Els infants durant l'espectacle del Pot Petit al Carrilet Fest ©AjPalauAnglesola
photo_camera Els infants durant l'espectacle del Pot Petit al Carrilet Fest ©AjPalauAnglesola

El Palau d'Anglesola va acollir diumenge passat el 3r Carrilet Fest, congregant famílies i fomentant l'aprenentatge a través de diverses activitats. L'espectacle inaugural, Les aventures del Lleó vergonyós de El Pot Petit, va omplir el pavelló poliesportiu com a acte inaugural i, acte seguit, els 1.200 assistents es van distribuir en les diferents activitats.

Sherezade Bardají va captivar grans i petits amb les seves narracions, mentre els Tabalats de Mollerussa van oferir un taller de percussió i una cercavila. El festival es va cloure amb l'espectacle We can be superheroes de Siamiss Djs, un recorregut per la història de la música.

El Parc de Sant Roc va ser l'escenari de múltiples propostes a l'aire lliure

Aquest any, el Carrilet Fest s'autodefinia com a festival d'aprenentatges, el primer de les comarques de Ponent i el tercer a tot el país, després de Viladecans i Llagostera. Cada activitat estava dissenyada amb una atenció especial a l'educació, treballant diferents competències de manera lúdica: comunicar, participar, implicar-se, estimar-se, crear...

Els participants van rebre una polsera acreditativa i un bitllet de tren que segellaven durant la jornada. Al final, obtenien un detall preparat per l'Associació Contra el Càncer, entitat col·laboradora del festival. El certamen també s'integrava a l'Aliança Educació 360 sumant-se a les diferents iniciatives del Palau d'Anglesola per esdevenir vila educadora.