El Casal Sènior de Mollerussa programa una vintena d’activitats pel curs 2023-24

Entre les novetats destaca la creació d'una coral de gòspel amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa o una aula d'anglès bàsic per viatjar
Inauguració del mural del Casal Sènior de Mollerussa ©AjuntamentdeMollerussa
photo_camera Inauguració del mural del Casal Sènior de Mollerussa ©AjuntamentdeMollerussa

La tardor arriba plena d’activitats al Casal Municipal Sènior de Mollerussa que torna a oferir una programació d’allò més variada dirigida a totes les persones prejubilades, pensionistes o jubilades del municipi. La voluntat dels cursos és oferir propostes de lleure actiu dirigides a la gent gran.

El gruix d'activitats inclou cursos esportius (zumba-pilates, billar, ioga, gimnàstica amb cadira, aquagym...), tallers artístics (pintura, la coral gòspel, teatre, cinema...), llengua anglesa, informàtica o un espai per mantenir la ment activa. Algunes són gratuïtes i d’altres tenen un preu trimestral d’entre 5 i 30 euros.

La majoria d'activitats es duran a terme al mateix casal, a excepció d'algunes que es faran a la sala polivalent de L’Amistat o a la piscina municipal.

Les inscripcions es faran del 7 al 15 de setembre presencialment al Casal, trucant al 973 71 23 76 o al 696 96 76 77 o bé a través de la pàgina web del consistori. En cas de superar el nombre de plaçes previstes, es farà un sorteig entre tots els inscrits. Les activitats començaran a partir del dilluns 2 d’octubre.