Castellnou de Seana implanta un servei de menjar a domicili per a gent gran

L’Ajuntament ha fet un seguiment de les persones que podien tenir dificultats de mobilitat per diferents raons, per constatar la necessitat del servei

Andreu Balagué amb el repartiments de dinars a Castellnou de Seana©JosepAPérez
photo_camera Andreu Balagué amb el repartiment de dinars a Castellnou de Seana©JosepAPérez

L’Ajuntament de Castellnou de Seana ha posat en marxa un servei de menjar a domicili, destinat a persones grans, amb dificultats de mobilitat o problemes de salut, així com per qualsevol veí que ho pugui necessitar en un moment puntual.

Segons explica l’alcalde del municipi del Pla d’Urgell, Andreu Balagué el servei és dur a terme de dilluns a divendres, en un principi, dirigit a persones que viuen soles, tenen dificultats per preparar els àpats, o senzillament que amb les altes temperatures prefereixen no sortir de casa.

Dinar a domicili a Castellnou de Seana ©JosepAPérez
Dinar a domicili a Castellnou de Seana ©JosepAPérez

El menú és unitari i l’empresa que ho subministra l’elabora setmanalment seguint els criteris de cuina saludable, equilibrada i de proximitat, que és el que exigim des del consistori, afegeix Balagué.

El preu del menú és de 7,5 euros, i els usuaris poden trobar el menú i fer la reserva en el web de l’Ajuntament, i l’agutzil distribueix cada dia les comandes als domicilis en l’horari que s’acorda amb els veïns del municipi.

El servei és dur a terme en dies laborables, però si la demanda creix no es descarta ampliar-lo als caps de setmana, segons destaca l’alcalde de Castellnou de Seana.