Celebren la XIII Trobada de Dones de Bell-lloc d’Urgell amb l’empoderament femení com a eix

Redacció | Foto: Diputació de Lleida 

Ahir, diumenge es va dur a terme la celebració de la XII Trobada de Dones de Bell-lloc d’Urgell, sota l’epígraf ‘L’Empoderament Femení’ a la sala d’actes de la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell.

La jornada va començar amb la ponència ‘Lideratge i empoderament per emprenedores’, a càrrec de Maria Teixidor, advocada, assessora d’empreses i start-ups, CEO de Vuca Solutions SL i presidenta de PIMEC Dona i Empresa.

Després d’una pausa, es va celebrar una sessió d’autoestima i empoderament femení a càrrec de Cristina Masachs, economista, CEO de Sftlanding i fundadora de WERockCapital, que va donar pas a una taula rodona d’emprenedores lleidatanes que ha comptat amb la participació de Laura Sánchez, consultora d’Estratègia de Marketing i Comunicació (Lleida), Txell Arandes, enginyera agrònoma, creadora d’Agronomi (Mollerussa), Ariadna Iugulescu, de Frida Digital (Borges Blanques) i Romina Batalla, d’Urban Pub (Bell-lloc d’Urgell). La cloenda va anar a càrrec de Cristina Casol, diputada al Parlament de Catalunya, i Rosa M. Buira, alcaldessa de Bell-lloc.

Organitzat per l’Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell, a l’acte, a més de la diputada Rosa Maria Perelló, hi han pres part Rosa M. Buira, alcaldessa de Bell-lloc, Brigit Jubillar, regidora de la Dona del municipi, Rosalia Carnicé, vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, i Elena Fuses, directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Lleida.