El centenari de Josep Vallverdú encapçala la tardor cultural de Linyola

La Biblioteca Salvador Espriu programa prop d’una vintena d’activitats entre clubs de lectura familiars, presentacions de llibres, espectacles i exposicions

Xavier Alís, Montse Espina i Roser Torres
photo_camera Xavier Alís, Montse Espina i Roser Torres

Josep Vallverdú i la seva obra seran els protagonistes d’un gran nombre d’actes inclosos a la tardor cultural de Linyola entre els mesos de setembre i desembre. La primera activitat del cicle serà l’espectacle La biblioteca del senyor Seguin de la companyia Bambadaboom el divendres 15 a les 20 hores a la Biblioteca Salvador Espriu, escenari de les activitats.

Programació cultural Linyola
Programació cultural Linyola

La bibliotecària, Montse Espina i la regidora de Cultura, Roser Torres van explicar que dins de la programació dedicada al centenari del naixement de l’autor ponentí destaquen l’exposició Vallverdú, horitzó, que la biblioteca acollirà de l’1 al 13 de desembre o el recital Versos de boira i aigua a càrrec de la músic Heura Gaya i el rapsoda Anton Not al voltant de l’obra poètica de Vallverdú el divendres 1 de desembre a les vuit del vespre. Per la seva banda, la companyia junedenca Cassigalls posarà la mirada en el Bestiolari de Vallverdú el 15 de desembre.

A banda de les activitats vallverdunianes, Linyola també rebrà l’autora Gemma Ventura el 20 d’octubre presentant La llei de l’hivern.

Per al públic familiar, la Biblioteca Salvador Espriu prepara dos clubs de lectura en família —un d’I4 fins a 1r i un altre per a infants de 2n i 3r de primària— a càrrec de Silvia Palazón. Les dues hores del conte previstes seran el 30 de desembre amb Santi Rovira i el 23 de desembre amb Cacauet Teatre.

La programació completa de la tardor cultural de Linyola es pot consultar en aquest enllaç i en aquest altre.