Centenars de persones visiten el Carrilet Fest del Palau d'Anglesola

Carrilet Fet és una convocatòria dirigida al públic familiar, un format de música, espectacles, tallers, una barreja de cultura i lleure que no existia en terres lleidatanes i que ha tingut una important repercussió
Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau
photo_camera Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau

En tan sols dues edicions el Carrilet Fest del Palau d’Anglesola ha constatat la necessitat d’una oferta de lleure familiar de qualitat. Aquest diumenge el municipi del Pla d’Urgell va reunir al voltant d’un miler de persones, una xifra per sota de la de l’edició anterior, conseqüència de l’oferta d’activitats que coincidint en la mateixa data, segons explica l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells.

Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau
Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau

El programa del Carrilet Fet el van confeccionar els impulsors de la iniciativa, un col·lectiu de ‘pares motivats’ que tenien la voluntat de dur a terme una convocatòria dirigida al públic familiar, un format de música, espectacles, tallers, una barreja de cultura i lleure que no existia en terres lleidatanes i que ha tingut una important repercussió. Propostes i espais dirigits a tot l’espectre d’edats a partir dels 0 a 3 anys.

Segons Balcells, al marge de la qualitat dels espectacles, la implicació del teixit associatiu i social del municipi ha sigut important pel bon funcionament del certamen, una trentena de persones que han col·laborat durant tota la jornada en el bon funcionament del programa

Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau
Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau

El programa l’inauguraven la banda Reggae per Xics un grup que ha volgut adaptar l’estil musical al públic infantil, però, així i tot, els progenitors no es podien resistir als ritmes jamaicans, segons explicava Balcells.

L’alcalde també destacava el gran espectacle de circ que va presentar el canadenc Yldor, poc menys d’una hora intensa d'acrobàcies sobre una bicicleta que va deixar bocabadats a petits i grans. Amb una combinació de tècnica i humor, l'artista extreu la poesia d'un objecte quotidià com és la bicicleta.

Tallers de batucada, Ioga en família, treballs manuals, i un dels més esperats la pintura de cares entre altres activitats del programa, que es combinaven amb la proposta gastronòmica de les food trucks instal·lades en el Parc de Sant Roc.

Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau
Activitats en el Carrilet Fest 2023 ©AjPalau

Balcells destaca que encara que les activitats se centralitzen en el Pavelló municipal, la convocatòria fa possible que el públic pugui conèixer altres indrets del municipi.