La Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana espera la participació de 800 atletes

Una convocatòria que també anima a l’activitat física, ja que el recorregut, que sortirà d’Ivars, mantindrà les distàncies de competició de 7 i 10 quilòmetres, una caminada de 7 quilòmetres i un circuit adaptat a cadires de rodes
Menbres del Club Atlètic Ivars d'Urgell @JosepAPérez
photo_camera Membres del Club Atlètic Ivars d'Urgell @JosepAPérez

El Club Atlètic Ivars d’Urgell ha presentat la nova edició de la Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana, la prova atlètica que se celebrarà el diumenge 5 de novembre. Una convocatòria que també anima a l’activitat física, ja que el recorregut, que sortirà d’Ivars, mantindrà les distàncies de competició de 7 i 10 quilòmetres, una caminada de 7 quilòmetres i un circuit adaptat a cadires de rodes.

La prova que organitza el Club Atlètic Ivars d’Urgell, també és puntuable per la lliga de curses populars de Lleida. Segons els organitzadors s’espera la participació de prop de 800 atletes.

Membres del Club Atlètic Ivars d’Urgell.
Membres del Club Atlètic Ivars d’Urgell ©JosepAPérez

La matinal esportiva compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell i un col·lectiu de voluntaris del municipi del Pla d’Urgell. Segons els organitzadors la prova duplica el nombre d’habitants del municipi durant unes hores, la qual cosa els veïns accepten de bon grat i converteixen la matinal esportiva en una festa. La convocatòria compta amb una component que va més enllà de la competició, ja que es tracta d’un traçat que discorre per perímetre de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, un parc natural que ofereix una gran diversitat paisatgística, natural i de fauna.