Comença la construcció de la nova residència de Castellnou de Seana

Amb la de Castellnou de Seana, el Pla d’Urgell podrà comptar amb set residències per la gent gran, a les que caldrà sumar-li la futura residència Jardins Castelló de Mollerussa, actualment en construcció
RESIDÈNCIA CASTELLNOU - Ajuntament de Castellnou de Seana
photo_camera Primers treballs sobre el terreny que ocuparà la nova residència de Castellnou ©AjuntamentdeCastellnoudeSeana

La futura residència de Castellnou de Seana està més a prop de ser una realitat, després que el divendres 12 de gener s’iniciessin els treballs d’adaptació del terreny per a la seva construcció. El cost d’aquesta actuació està pressupostat en 2 milions d’euros.

L’Ajuntament de Castellnou de Seana va formalitzar al mes de novembre la cessió dels terrenys municipals a la Fundació Persona i Valors per edificar el nou centre geriàtric. La cessió es va formalitzar per 50 anys, amb l’opció de 25 més prorrogables.

La previsió és que el centre tingui 40 places i que entri en funcionament el setembre del 2025.

La Fundació Persona i Valors també gestiona a la comarca del Pla d’Urgell la residència i centre de dia Pare Pacífic de Vilanova de Bellpuig amb 74 places després de l’ampliació de 19 noves places públiques el mes d’octubre.

Amb la de Castellnou de Seana, el Pla d’Urgell podrà comptar amb set residències per la gent gran a Barbens, Bell-lloc d’Urgell, Bellvís, Mollerussa, el Palau d’Anglesola, Vilanova de Bellpuig i Vila-sana. A aquestes caldrà sumar-li la futura residència Jardins Castelló de Mollerussa, actualment en construcció i amb la previsió que obri portes el 2025 amb 144 places de residència i 30 de centre de dia.