Comença la reforma d’un tram de l’avinguda Ermengol V de Mollerussa

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de reforma d’un tram de l’avinguda d’Ermengol V, en concret el que va des de l’avinguda de Jaume I i el carrer de Fondarella. Les porta a terme l’empresa Simó Farnell SL per un import de 10.055 euros i consisteixen l’arrencada del paviment de la vorera en la zona de l’arbrat per deixar lliure una franja de 3,20 metres per tal que els arbres no la tornin a malmetre i la reposició del paviment aixecat amb sauló. Ho va explicar ahir l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual va indicar que un cop es comprovi que aquesta actuació soluciona el problema existent en aquesta avinguda s’ampliarà la reforma en els altres trams que també presenten desperfectes.

L’alcalde es va referir també a les obres que s’estan duent a terme per reforma la vorera del carrer del Centre d’Atenció Primària, les quals ha dit que van a bon ritme i que es preveu que durant la setmana entrant ja puguin estar enllestides. Així mateix, també va dir que la passada setmana es va dur a terme una actuació per eliminar barreres arquitectòniques a la cruïlla del carrer d’Arbeca amb el carrer de Sant Jordi, una actuació que juntament amb la construcció de nous embornals per evacuació d’aigües en aquest punt han estat pressupostades en 9.665 euros i les porta a terme l’empresa Casimiro Parra.

Solsona va explicar també que durant aquest mes està previst que es duguin a terme altres actuacions a la via pública com la reparació del paviment del carrer del camí d’Arbeca o la reposició del sauló de la tercera séquia del canal a la zona del passeig La Salle, entre altres, actuacions totes elles corresponents al pressupost del 2022 i encara per executar.