La Cursa de Sant Silvestre i la cerca dels tions, novetats del Nadal a Linyola

El tret de sortida de les activitats festives serà el divendres 1 amb l’encesa de l’arbre de Nadal que comptarà amb l’actuació del grup Gratall i berenar amb coca i xocolata

Roda de premsa de presentació dels actes de Nadal a Linyola ©JordiBonilla
photo_camera Roda de premsa de presentació dels actes de Nadal a Linyola ©JordiBonilla

Linyola ja es prepara per les festes de Nadal amb una programació que compta amb una trentena d’actes per a tots els públics. Aquest divendres, 1 de desembre, arrencaran les festes amb l’encesa de llums que tindrà lloc a tres quarts de sis de la tarda a la plaça Planell. Durant l’acte hi haurà l’actuació del grup local Gratall i es repartirà coca i xocolata als assistents.

Una de les novetats d’enguany és la Cursa de Sant Silvestre que se celebrarà el dissabte 30 de desembre a les 18:30 hores. Malgrat que no s’han donat més detalls, l’alcalde Xavier Alís ha assenyalat que “el circuit serà apte per totes les edats” i es podrà realitzar a peu o caminant.

El cap de setmana del 16 i 17 de desembre el municipi acollirà actes en benefici de la Marató de TV3

Cartells de la Marató de TV3 i la revetlla de Cap d'Any a Linyola ©JordiBonilla
Cartells de la Marató de TV3 i la revetlla de Cap d'Any a Linyola ©JordiBonilla

Per altra banda, el diumenge 10 de desembre els infants de Linyola podran participar per primera vegada de la cerca dels tions. Aquesta activitat, que segons Alins ha tingut molt bona resposta, començarà a les quatre de la tarda des de la plaça Planell.

Pel que fa a la festa de Cap d’Any, les inscripcions pel sopar ja estan obertes a les oficines del consistori. Hi ha dos menús disponibles: el d’adults per 80 euros amb benvinguda, entrant, primer, segon i postres i l’infantil per 29 euros. La festa la posarà el grup de versions Top Band i els discjòqueis Enric Font i Luara Bearka.