Detenen un home a Mollerussa per furtar 15.000 euros d'un cotxe amb el mètode del punxa-rodes

La víctima, que acabava de treure 15.000 euros del banc, va notar un soroll fort en iniciar la marxa del seu vehicle i va veure com un vianant li feia indicacions assenyalant una de les rodes
Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Mollerussa per furtar 15.000 euros ©Mossos
photo_camera Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Mollerussa per furtar 15.000 euros ©Mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un home de 41 anys que hauria furtat 15.000 euros d'un vehicle a Mollerussa amb el mètode conegut com a punxa-rodes.

La víctima, que acabava de treure 15.000 euros del banc, va notar un soroll fort en iniciar la marxa del seu vehicle i va veure com un vianant li feia indicacions assenyalant una de les rodes. En baixar del vehicle, va veure que duia una roda punxada i el vianant li va oferir ajuda per canviar-la amb el suport d'una altra persona. Tot i insistir-hi, l'home ho va refusar i mentre feia gestions amb el taller va tornar a entrar al vehicle. Aleshores, va veure que els dos homes havien marxat i es va adonar que havia desaparegut el sobre amb els diners de l'interior del cotxe.

L'home també va trobar clavat a la roda un tub de ferro tallat en punxa amb base de cautxú.

La investigació dels Mossos d'Esquadra va determinar al mateix carrer on es van produir els fets la presència d'un vehicle robat el passat 17 d'agost amb el qual haurien fugit tres persones. Els agents van determinar que serien les que haurien participat en el furt, de manera que un seria l'autor material mentre les altres dues distreien la víctima.

L'alerta policial difosa va permetre que la Policia Local de Cambrils detectés el vehicle. Els agents van detenir el conductor i el van traslladar a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Reus.

El detingut ha quedat en llibertat amb l'obligatorietat de presentar-se al jutjat quan sigui requerit. La investigació continua oberta per tal de determinar la identitat de les altres dues persones.