Una dona detinguda a Mollerussa per tràfic d'amfetamina a la via pública

La detinguda havia actuat de manera sospitosa quan una patrulla dels Mossos va identificar-la
Agent dels Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya ©EloiTost/ACN
photo_camera Agent dels Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya ©EloiTost/ACN

Una dona de 42 anys va ser detinguda a Mollerussa el passat dijous per agents dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública relacionat amb el tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc al carrer Ferrer i Busquets, quan una patrulla de Mossos d'Esquadra realitzava tasques de seguretat ciutadana sobre les sis de la tarda i va observar una parella, sent la dona coneguda pels agents pels seus antecedents delictius. A més, la sospitosa va adoptar una conducta evasiva en veure la policia.

Sospitant que poguessin estar cometent alguna activitat il·legal, els agents van identificar-los. La dona va mostrar una actitud nerviosa durant la identificació, tocant-se la part superior de la roba interior, cosa que va alertar els agents, que van decidir realitzar un escorcoll en un lloc discret amb una agent femenina de la Policia Local.

En aquest procediment, van descobrir amagat a la roba interior de la dona un pot amb cristall en roca, amb un pes de 17 grams d'amfetamina de gran puresa.

Aquesta detenció és la segona vegada que la dona es troba involucrada en un cas similar, ja que el passat 13 de març va ser denunciada per portar petites quantitats de cocaïna, marihuana, bolets al·lucinògens i 5 grams d'amfetamina a la roba interior.

La detinguda, amb antecedents, va comparèixer dissabte davant del jutjat d'instrucció de guàrdia de Lleida.