“Dona i Empresa, Liderem en Femení”, una jornada per donar visibilitat al talent femení del Pla d'Urgell

Redacció | Foto: Asmaa R. Bellahbib

Avui al matí la vicepresidenta del Consell Comarcal, Rosalia Carnicé; la membre de l'Associació Agrupem, Mirna Pedrós; la tècnica del SIAD i SAI del Consell, Mar Torrent, i la tècnica de promoció econòmica, Mònica Capell han presentat la jornada “Dona i Empresa, Liderem en Femení” que es durà a terme dijous 1 de desembre, de 9.00 h a 14.00 h a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell.

L’objectiu de la jornada, tal com ha posat de manifest la vicepresidenta Rosalia Carnicé durant la presentació de la jornada aquest matí, és visibilitzar el talent femení present a la comarca el Pla d'Urgell. En aquesta primera edició, es comptarà amb la presència de dones que han desenvolupat una carrera professional exitosa, tant des d’un projecte propi, com des d’una empresa.  

La jornada serà moderada per la presentadora Mari Pau Huguet i consistirà en dues taules de debat. En una, cinc dones que ocupen càrrecs destacats en empreses d’àmbit multinacional explicaran la seva experiència professional; en l’altra, es comptarà amb la participació de cinc emprenedores que han aconseguit fer el seu propi projecte empresarial i que explicaran com han viscut el procés de creació de la seva empresa, des de la perspectiva de gènere.  

L'acte ha estat organitzat des de les àrees de la Dona i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i en col·laboració amb l’Associació Empresarial del Pla d’Urgell (AGRUPEM).