Eduard March, nou president del Consell Esportiu del Pla d'Urgell

Durant la seva trajectòria professional ha estat entrenador d'equips com el Lleida Esportiu, la UE Tàrrega, el CFJ Mollerussa i el CF Palau d'Anglesola, entre altres
00 palau i march
photo_camera El president del Consell Comarcal, Carles Palau, amb el nou president del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, Eduard March ©CCPlaUrgell

El nou president del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, Eduard March, ha mantingut una trobada de treball amb el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau, després del seu nomenament per quatre anys.

March, conegut per la seva implicació en el futbol català, ha estat entrenador en diverses categories i equips, incloent-hi el Lleida Esportiu, la UE Tàrrega, el CFJ Mollerussa i el CF Palau d'Anglesola. Ara, pren les regnes del Consell Esportiu del Pla d'Urgell en relleu de Melcior Claramunt, amb la determinació de continuar impulsant el desenvolupament esportiu local.

La reunió ha servit per subratllar la importància del teixit esportiu del Pla d'Urgell en la dinamització comarcal

En el marc d'aquest nou càrrec, Palau ha destacat l'experiència i el compromís de March amb l'esport escolar "la qual cosa obre un ampli ventall d'oportunitats per coordinar-nos en projectes transversals comarcals".