El 58è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa serà presentat per Ruth Jiménez i comptarà amb l’actuació de Manu Guix

Concurs de Vestits de Paper Mollerussa 2022 ©JosepAPérez

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

La periodista i presentadora, Ruth Jiménez, serà l’encarregada de conduir el pròxim 17 de desembre la 58a. edició del Concurs de Vestits de Paper, la qual tindrà lloc a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. La periodista havia de presentar l’edició de l’any passat, però una indisposició d’última hora va motivar que finalment fos l’actriu i model Mireia Canalda qui conduís la gala. L’edició d’enguany inclourà també l’actuació del músic i pianista Manu Guix, qui recentment ha tret nou disc sota el títol de Moments, i qui, a banda de la seva participació en programes televisius d’èxit com Operación Triunfo, és conegut com a compositor de diferents musicals, entre ells, El petit príncep o Cantando bajo la lluvia.

Quant a la presentadora, Ruth Jiménez, llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull, té més de 20 anys d’experiència a la televisió, on ha presentat programes d’actualitat com Las Mañanas de Cuatro o La Otra Red (Cuatro) o Tarda Oberta (TV3), també programes musicals com No disparen al pianista (TVE) i programes culturals com Tips (TVE) i Ticket (La Sexta).  Així mateix, és coautora, juntament amb el també periodista Santiago Tejedor, del llibre Volver a empezar.

Les entrades per assistir a la gala es poden adquirir a les taquilles del teatre de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda i també per internet al web www.teatrelamistat.com.