El Banc de Recursos de Lleida dona 24 llits articulats a l'ACUDAM

Text: Redacció / Foto: ACUDAM

L’ACUDAM de Molllerussa ha rebut una donació de 24 llits articulats gràcies al projecte ‘Pont Solidari’, una iniciativa del Banc de Recursos de Lleida.

Des de l’entitat han explicat que els llits, que procedeixen de l’hospital Santa Maria de Lleida, aniran destinats als serveis d’habitatge que ACUDAM té a Mollerussa de manera que els residents veuran millorar la seva qualitat de vida, ja que aquests llits facilitaran l’accessibilitat a aquelles persones amb mobilitat reduïda i ajudaran a prevenir alguns problemes de salut.

L’entrega dels llits articulats a l'ACUDAM ha anat a càrrec de Josep Marín, responsable d’Infraestructures Territorial de l’ICS a Lleida; Francesc Villanueva, delegat territorial a Lleida de la Fundació Banc de Recursos, i Ramon Sentís, gerent territorial a Lleida, Alt Pirineu i Aran de l’ICS.

El 'Pont Solidari' és el servei en xarxa que gestiona ofertes de recursos excedents d’empreses a fi de donar-los una sortida alternativa cap a entitats adients i en un temps raonable, perquè puguin ser utilitzats o reutilitzats tant en països en vies de desenvolupament com en les entitats del Tercer Sector.