El Casal Municipal Sènior de Mollerussa obre les inscripcions per a la quinzena d’activitats que oferirà a partir del 3 d’octubre

Activitat de pintura al Casal Sènior de Mollerussa

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

El Casal Municipal Sènior, que estrena nom i logotip, obre del 6 al 16 de setembre el període d’inscripció per a la quinzena d’activitats d’oci, culturals i esportives que ofereix per aquest curs, el qual tindrà el tret d’inici el 3 d’octubre.  Entre les novetats, hi ha l’ampliació amb 10 ordinadors de l’aula d’informàtica que oferirà tres grups diferenciats per nivells i també la reformulació de l’activitat de cinema, que passarà a fer-se en divendres tarda i amb la voluntat de potenciar el col·loqui sobre temes d’actualitat a través del visionament de les pel·lícules. 

La majoria de les activitats que es proposen duran a terme en el mateix casal, que l’any passat va ser redistribuït amb la incorporació de nous espais per fer-lo més acollidor i funcional. No obstant això, per motius d’espai algunes de les propostes esportives es faran a la sala polivalent de L’Amistat i també a la piscina coberta, en el cas concret de l’Aquagym. 

Les inscripcions es podran fer a partir del dia 6 de setembre a través de la pàgina web municipal o per telèfon trucant al 973 71 23 76 o al mòbil 696 967 677. També es pot fer la sol·licitud presencialment al mateix casal. Les places són limitades i si se superen, per fer la selecció es realitzarà un sorteig entre totes les persones inscrites.  

Durant el curs passat, un total de 170 persones es van inscriure en alguna de les activitats regulars del curs i 134 persones ho van fer en algun dels tallers ocasionals i temàtics que es van oferir. A més a més, mig miler de persones van assistir a les xerrades sobre temàtiques d’actualitat i d’interès per al col·lectiu sènior que es van organitzar des del Casal. Pel que fa a la participació en festes organitzades amb motiu de la celebració de Nadal o de la Festa Major, van ser més de 300 els usuaris que hi van participar.